Foam roller netistä?

Jostain syystä meiltä on viimeaikoina kyselty voitko foam rollereita tilata netistä. Emme tarkalleen tiedä mistä tämä johtuu, mutta kyseinen kapistus on viime kuukausien aikoina noussut suureksi puheenaiheeksi joten kaiketi sitä halutaan vaan ostaa entistä halvemmalla. Valitettavasti emme kuitenkaan tiedä tarkalleen mistä Virosta niitä saisi tilattua. Suomesta kuitenkin löytyy useita myymälöitä ja foam rollereita saa ostettua nykysillään lähes jokaisesta ruokakaupastakin. Me suosittelemme foam rollerin ostoon foamrolleri.fi sivustoa, josta löytyy kätevä foamrollerien hintavertailu sekä muuta hyödyllistä tietoa kyseisestä rullasta.

Mikäli et tiedä mikä foam roller on niin kyseessä on lihashuoltoon kehitelty vajaan metrin pituin pötkylä. Tämän pötkylän avulla on mahdollista tehdä erilaisia liikkeitä, jotka simuiloivat hierontaa. Foam roller onkin noussut erittäin suureksi suosioksi urheilijoiden keskuudessa ja mikäli eksyt kuntosalille, niin voit olla melko varma näkeväsi jonkun rullailevan itseänsä tällä näppärällä rullalla. Myös allekirjoittaneelta löytyy kyseinen rulla ja se tosiaan on joka euron arvoisensa.

Alkuperäiseen kysymykseen emme kuitenkaan osaa näiltä käsin suoraan vastata vaan meidän pitää tiedustella sitä hieman enempi. Mikäli löydämme jonkin hyvän ja edullisen paikan Virosta, mistä rullan voisi tilata niin totakai ilmoitamme siitä täältä. Foam roller ei kuitenkaa ole niin kallis Suomessakaan, vaikka ostaisit hieman kallimmaankin mallin. Yksi laadukas foam roller kestää helposti vuodenkin päivittäistä käyttöä, joten se on pieni hinta siihen verrattuna mitä sinun tulisi maksaa päivittäisistä käynneistä hierojalla. Tästä syystä suosittelemme ehdottomasti ostamaan suoraan hieman kalliimman, mutta kestävämmän mallin. Esimerkiksi prisman halvimmat foam rollerit kuluvat erittäin nopeasti pehmeiksi, jolloin niiden suurin teho myöskin häviää. Kannattaa siis suosiolla lyödä muutama kymppi enemmän pöytään, sillä lopulta se tulee edullisemmaksi vaihtoehdoksi.  Foam rolleri tunnetaan myös nimillä pilatesrulla, hierontarulla, putkirulla ja ties millä muilla nimillä.